Dim sum dishes
Zo-Wo: 12:00u – 22:00u (keuken sluit 21:30u)

Do-Za: 12:00u – 23:00u (keuken sluit 22:30u)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om de nieuwste updates te krijgen

Cadeaubonnen

Restaurant

Full Moon Garden is echt een verborgen juweel, gelegen dichtbij het beroemde Leidseplein in Amsterdam. Het restaurant is rustig weggestopt van de hoofdstraat van de Leidsestraat: een lange trap brengt u naar boven en pas als u op de tweede verdieping bent, dan zie je de bruisend sfeer van de restaurant met een open keuken volgepropt met stomende manden van dim sum.

Volledig gerenoveerd in maart 2019, het interieur is modern met Aziatische elementen waardoor het een chique en moderne uitstraling heeft. Ons restaurant is volledig voorzien van airconditioning en biedt plaats aan 150 personen, perfect voor grote bijeenkomsten en speciale feesten.

Meer foto's van het restaurant

Dim Sum

Van Kantonees 點心, De letterlijk betekenis is “het hart zachtjes aanraken; het hart verversen.”

“Yum cha” in het Kantonees betekent thee drinken. Dit verwijst meestal naar het eten van “dim sum”, dat een integraal onderdeel is van de Kantonese eetcultuur. Dim sum zijn kleine hapklare porties van voedsel die ofwel gebakken of gestoomd zijn in kleine mandjes. Bij Full Moon Garden zijn al onze dim sum huisgemaakt en we hebben meer dan 80 soorten dim sum op onze menukaart om uit te kiezen .

Dim sum menu

Kantonese keuken

De smaken van de Kantonese keuken zijn mild, natuurlijk en lichtzoet met een focus op versheid. De kunst is om de natuurlijke smaken van ingrediënten te behouden, hetgeen leidt tot een yin en yang-samenspel tussen smaken en geuren. We serveren authentieke Kantonese gerechten met alleen de meest verse ingrediënten van de beste kwaliteit.

Specialiteiten van de chef menu

Leidseplein
Leidseplein, Amsterdam
We bevinden ons op slechts 150 meter van het populaire Leidseplein, waar het International Amsterdam Theatre en de iconische Apple Store te vinden zijn.
Wat de pers van ons vinden: